perjantai 28. kesäkuuta 2013

Kalajoen juhannus 2013

Anteeksi hiljaisuus, mutta en kauheasti ole kerennyt täällä käydä juhannuksen jälkeen, kun heti maanantaina arki painoi päälle. Äsken olin Ruskolla mammaa moikkaamassa ja siellä se jo mua varten paistoi lettuja, nami! sieltä ei kyllä tarvitse koskaan tyhjin vatsoin lähteä :) 
 
 
 
 
Juhannus tosiaan vietettiin Kalajoella, niinkuin viime vuonnakin. Meitä oli kyllä huomattavasti enemmän porukkaa liikenteessä, mitä viimeksi ja tällä kertaa nukuttiin teltoissa! Yllättävän lämmin siellä kyllä oli nukkua, vaikka yöt oli muuten ollut kylmiä.
 
Keskiviikon ja torstain välisen yön olin töissä ja kotona olin joskus seitsemän aikaan ja lähtö oli torstaina kello 11, joten ei paljoon tultu nukuttua ennen juhannusta. Matkalta pomittiin Niinisalosta meidän TJ0-poika, joka sitten ajoi sieltä Kalajoelle asti. Torstaina ilma oli aika kostea ja tihkutti vähän väliä, mutta eipä se meidän menoa haitannut ollenkaan :)
 
 
Pojat kokistytön kanssa.
 
Perjantaina oli tosi hieno päivä, aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta ja oli tosi lämmintä. Kuusi tuntia sitten vain istuttiin nurmella, kuunneltiin musiikkia, juotiin ja puhuttiin kaikesta mahollisesta maan ja taivaan välillä. Itse kun olen niin juntti, etten tunne sanaa aurinkorasva, eikä muutkaan tytöt meidän porukasta, niin oltiin kiitettävän punaisia sen kuuden tunnin jälkeen, auts !
 
Lauantai aamulla oli aika kova tuuli ja satoikin ihan kiitettävästi, mutta onneksi se sade sentään loppui aamupäivällä ja päästiin juhlimaan viimeistä päivää Kalajoella. Jokseenkin onnistunut juhannus hienolla porukalla :)
 
Hienoa meininkiä :D

Toivottavasti teillä muillakin oli onnistunut juhannus :)
Ps. Anteeksi kuvien laadut, Iphone laatu <3



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti