perjantai 14. kesäkuuta 2013

Kuulumiset

Anteeksi pitkä hiljaisuus, vaikka piti tulla tänne usein viikottain kirjoittelemaan niin se nyt jäi jostain kumman syystä, mutta tuleepahan pitkä postaus kun kerron hieman mitä kaikkea on tapahtunut :)

Viime perjantaina me mentiin luokkalaisten kanssa juhlistamaan valmistumista Jokioisille yhdelle vuokramökille ja oli kyllä tosi hieno ilta hienojen ihmisten kanssa. Toivottavasti tullaan jatkossakin joskus juhlimaan yhdessä, kun koossa on niin hyvä porukka ollut jo sen kolme vuotta. Ilta sujui mainiosti tanssien, juhlien, syöden, jutellen ja juoden. Vaikka itselläni ei mikään maailman paras viinapää ole, niin yllättävän paljon join, enkä ollut edes missään huonossa kunnossa vaan sopivassa olotilassa, että oli hauskaa, rentoa ja hyvä fiilis koko illan :)
Eeli <3


Jenny <3

Karola <3
Keskiviikkona menin serkun luokse, joka vasta muutti omaan asuntoon niin tuli se kämppäkin sitten tsekattua ja ihan kotoinen mukava kaksio se olikin. Alkuillasta sitten juotiin sivistyneesti skumppaa ja syötiin mansikoita, nam :) Sitten siinä salkkareiden jälkeen alettiin pistää itseämme kuntoon, kun suunnitelmissa oli mennä lyniin ja viettää todella mahtava ilta tanssien ja juoden hyvässä seurassa.
 
Muutamia kuvia, miltä näytin keskiviikkona ja mitä oli päällä :)


Liivi H&M
Paita BikBok
Farkut Cubus
Kengät KooKenkä

En edes tiennyt, että siellä keskiviikkoisin olisi joku teema, mutta kappasvain, eksyttiin
pornokeskiviikolle ! No siellä oli baarimikoillakin ihan kesäiset rennot vaatteet ja Dj:llä oli pelkät boratit päällä, oli kyllä aika näky :D
No yötä kohden kun siellä oltiin nautiskeltu muutamat drinksut ja shotit niin kuulutettiin siellä olevan tankotanssi kisa ja voittajat saa ilmaislippuja juotaviin ja lynin paidan ja tottakai kun ilmaista juotavaa oli tarjolla niin mehän tartuttiin haasteeseen ja hups sieltä tuli ilmaisten juotavien liput ja paidat. Sen jälkeen siihen tuli vielä ihan tankotanssi harrastelijoita, jotka siellä olivat koko illan tanssineet vähän väliä ja opettivat meille vielä muutamat liikkeet, mutta kun ex tankotanssija olen, niin enpä mitään uutta oppinut oikeastaan :/ Mutta oli kyllä hauskaa päästä pitkästä aikaa koittamaan onko taidot tallella ja muutenkin koko ilta meni niin hyvin ja oli hauskaa. Tosin kantapäässä on nyt kauhea rakko, mutta eipä tuo niin vakavaa ole, että olisi mun loppuillan pilannut :)

Emilia <3
Tänään suunnitelmissa sitten olisi hakea Markon kanssa liput kalajoenjuhannukseen Myllyn lippupisteestä ja kaksi muuta, ketkä meidän kanssa tulevat ovat huomenna vai ylihuomenna suuntaamassa Viroon hakemaan meille kaikille hiukan juotavia juhannukseksi. Hiukan jo kuumottelisi tuo juhannus, mutta odotus palkitaan :)

Mahtavaa perjantaita kaikille ! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti