tiistai 9. heinäkuuta 2013

vapaapäivä

Taas on ollut pitkä tauko tässä kirjoittelussa, mutta nyt sain ainakin aihetta, kun oli niin hieno vapaapäivä hyvässä seurassa ! :)
 
Aamulla heräsin joskus siinä kahdentoista jälkeen ja kerrankin mun vapaapäivänä oli kaunis ilma ja aurinko paistoi pilvettömältä taivaalta. Yleensä mun vapaapäivät on mennyt kotona köllöttäen kun aina on satanut ja heti kun pitäisi mennä takaisin töihin niin tottakai aurinkopaistaa ja on todella lämmin. Kerrankin näin päin :)
 
Aamulla mietin, että miten päiväni kuluttaisin, kun en todellakaan halua sisällä olla noin nättinä päivänä, enkä yksin jaksa mennä terassille makoilemaan, kun en siinä jaksa olla kuin kymmenisen minuuttia, joten tekstasin Sallalle ja kysyin lähtisikö hän rannalle kanssani, kun kerrankin pystyn lähtemään ja onneksi hän pääsi tulemaan :)
 
Auringossa maikoilukin voi saada aikaan vatsalihakset, kun niin paljon naurettiin meidän tyhmiä juttuja, joihin oikeasti kukaan muu ei nauraisi. Yksi syy, miksi viihdyn Sallan seurassa. Ollaan kyllä molemmat tosi äänekkäitäkin ja koko ranta vaan kaikui, kun naurettiin ja huudettiin niin paljon :D
 
Salla <3
Hiukan ainakin sain pois tuota järkyttävää rajaa, joka menee jaloissa kun siellä Kalajoella paloin vain toiseltapuolelta jalkoja ja sen muutaman tunnin yritin ruskettaa vain toista puolta. Ja vihdoin mäkin pääsin eroon tästä talviturkista ! :)
Aivan loistava vapaapäivä ! :)
Asukokonaisuus näytti tältä

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti