keskiviikko 29. toukokuuta 2013

Mahtava keskiviikko !

Tänään olikin sitten virallisesti viimeinen koulupäivä, joka kesti vaivaiset kolme tuntia. Voi että, kun oli haikeet, mutta samaan aikaan tosi hyvät fiilikset kun kaiken rankan työn jälkeen tosiaan valmistuu, mutta ikävä tulee niin monia ihania ihmisiä meidän luokalta, kun kaikki lähtee uusiin kouluihin tai töihin, eikä enää näekkään monia kertoja viikossa :( Mutta onneksi ollaan luvattu pitää yhteyttä ja tehdä jotain mukavaa yhdessä aina silloin tällöin :)
 
Koulussa tyhjennettiin ja pestiin meidän vaatelokerot ja käytiin hieman läpi tota perjantai päivää ja 10.30 mentiin luokan kanssa syömään Greenwayhin kanasalaattia ja jälkkäriksi saatiin jäätelö annokset ja oli kyllä maukasta ! :)
 
Iltapäivällä menin Turkuun serkun kanssa kiertelemään korukauppoja, jotta saisin vielä mekkoon sopivan kaulakorun, joka olisi niinkuin piste i:n päälle. Korua sain kyllä etsiä urakalla, mutta pieni sievä käsilaukku tarrautui mukaani aika pian, lopulta myös löysin kauniin kaulakorunkin.
 
Ajateltiin sitten päättää onnistunut ostosreissu hengähtämällä Wiklundin Wine & Delissä, josta ostettiin hiukan herkkuja. Serkku sitten sanoi tälle tarjoilijalle, että maksetaan samasta ja hän tarjoaa minunkin naposteltavat valmistujaisten kunniaksi. Tarjoilija siinä sitten minua onnitteli ja tarjosi meille ottamamme teet.

Serkun pieni välipala, maistettiin myös tuota merileväsalaattia ja oli se ihan yllättävän hyvää :)
 
Otettiin juomaksi vaniljateetä, oli kyllä hyvää!
 
Itselleni valitsin porkkanakakun :)
 
Tosi onnistunut päivä takana ja tämä kappale saa hyvänmielenkin pysymään :)
 
 
Mahtavaa keskiviikkoiltaa kaikille ! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti