tiistai 28. toukokuuta 2013

Hieno päivä



Tervehdys! Tänään oli viimeinen työssäoppimispäivä ja voi miten mukavaa porukkaa toppipaikassani olikaan, onneksi olen siellä kesänkin töissä, niin ei tarvitse jäädä kaipaamaan niin hienoja ihmisiä, kun näkee ne vielä monet kerrat ! :)
 
Tosiaan saatanpa siellä olla kesänkin jälkeen töissä, koska koulu loppuu ainakin tältä osalta kokonaan, sillä tämä tyttö tosiaan valmistuu! Kyllä tämänkin eteen ollaan valvottu ja itketty monet yöt, kun tehtävien kanssa painittu ja opinnäytetyön parissa touhuttu montamonta tuntia, eikä todellakaan turhaa kun siitäkin tuli K3 :)
 
 
Töistä päästyäni huomasin, että äiti oli laittanut viestiä ''hain sun mekon'', luojan kiitos, mikä helpotus, kun niin paljon pelkäsin, ettei se ehdi ajoissa ennen perjantaita! Mekko on kyllä niin täydellinen kuin valmistujaismekko voi vain olla ja mukana tuli kengät ja hiuskoriste.
 
 
En tänne vielä laita kuvia mekosta, kengistä ja hiuskoristeesta, vaan laitan vasta lauantaina, kun ne ovat päällä olleet ja juhlat juhlittu.
 
Enempää en tässä jaarittelekkaan, vaan menen tästä katsomaan elokuvaa Rasmuksen kainaloon. Siinä hiukan asukuvaa tältä päivältä, ei mikään kummoinen kun töihin mennyt.
Ps. anteeksi kännykkälaatu, mutta en jaksanut kameraa kaivaa, kun sen kanssa kuvien siirto kestää aivan tajuttoman kauan :/
Mukavaa iltaa kaikille ! :)







5 kommenttia:

  1. Hienoa kuulla että valmistut! Toivottavasti juhlasi onnistuvat hyvin. Odotan ainakin innolla kuvia mekostasi! Minne meinaat jatkaa juhlintaa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen itsekin tosi innoissani valmistumisesta ja odotan itsekin, että saan paljastaa mekon tänne :)Juhlien jälkeen, en tiedä jatkanko johonkin päin juhlimista, mutta ainakin myöhemmin on luvassa meidän luokan valmistujaisbailut :D

      Poista
    2. Mahtaa jäädä ikävä luokkalaisia kun tottunut kolmena vuonna näkemään lähes jokapäivä. :)

      Poista
    3. kyllähän niitä tulee todella ikävä, mutta onneksi eivät kaukana asu ja autolla pääsee liikkumaan ja yhteyttä pystytään pitämään niin voi sopia päiviä, että milloin nähdään :)

      Poista